Skip to content

J.p.Rajala

Anything: Vad som helst

Flugspioner!

Flugor är spioner med sina fasettögon men de vågar inte se dig i ögonen. De rapporterar till den som ger dem den bästa skiten. De spionerar mest åt regeringen för folket gör inte som regeringen vill och flugorna ställer upp för lite skit. De flyger upp i ansiktet för att irritera dig för att du inte ska misstänka att de spionerar och rapporterar. Det är samma sak med att de flyger hit och dit men det är ett spel för galleriet för när de flyger hit, dit och överallt registrerar de allt som finns inom deras synfält.

Flugorna bryr sig inte om du petar dig i näsan men de ser till att dokumentera så de kan visa upp för den som beställt övervakningen av dig. Flugor är märkliga djur som tydligen kan kopplas ihop med datorer främst tack vare att den tekniska utvecklingen gått så långt. Det finns idag så små landningsplatser som passar flugor och när flugan står där kopplas flugan och dator ihop trådlöst. När flugorna är sammankopplade med datorerna så spelas in allt de sett även när du står där och petar näsan. De visar glatt upp när du vandrar omkring i dina en gång rena underkläder men de är inte rena idag.

Det verkar som många regeringar fått tag i den bästa skiten så därför är de flesta flugor spioner åt regeringar men de tar gärna extra uppdrag från andra men då vill de har mer skit. De flesta regeringar har en hemlig avdelning som försöker sortera all information de fått in från flugorna. Mycket bättre än telefonavlyssning och på sätt och vis inte ens olagligt då flugor är vilda fria djur som flyger hur de vill vart de vill sedan att de registrerar allt är en annan sak.

Flugorna har varit en outnyttjad resurs tidigare men när tekniken och forskare upptäckte att flugors hjärnor är uppbyggda på samma sätt som människor. Sedan att hjärnorna är olika stora betyder inte att de fungerar på olika sätt gjorde att forskarna forskade mer och av misstag upptäckte de att vid en viss frekvens kan man ta emot data från flugorna. Forskarna fortsatte och med dagens IT-utveckling att avkoda informationen på den frekvensen och fick då fram både ljud och bild. Man upptäckte skillnader i styrkan och kvalitén beroende på vad flugorna ätit för skit, tydligen är politikerskit den bästa för att få den starkaste signalen. När forskarna ställde fram olika sorters skit föredrog flugorna politikernas skit framför all annan skit. Under testerna så landande inte en enda fluga på annan skit om det fanns politikerskit att välja, först när man tog bort politikerskiten så landade de på annan skit.

Men varför skulle regeringarna vilja spionera på sina egna medborgare? Av den enkla orsaken att väljarna har fel åsikter och måste uppfostras i vad som är rätt åsikt. Medier har inget med ytrandefrihet att göra utan de skriver det de blir tillsagda att skriva även om det ibland ser ut som om de klagar på regeringen men det är med regeringens godkännande. Så om du ser en fluga eller flera slå ihjäl dem för de är inte att lita på och till 99% spionerar de åt regeringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *